Projecten

Op deze pagina vindt u recente projecten. Deze projecten met bijbehorende foto’s zijn bedoeld om u een eerste indruk te geven van wat voor timmerwerken er zoal mogelijk zijn, en hoe er gewerkt wordt. 

 

Project tuinkamer / verandaoverkapping

Zoals op de foto’s te zien is gaat het hier om een soort tuinkamer die dient als verandaoverkapping. Er is gekozen om hier een lichtinval te creëren door middel van een lichtstraat. Daarnaast is er ook gekozen voor een schoorsteen om toch een ‘gezellig gevoel’ te creëren. Dit zijn allemaal persoonlijke wensen die van te voren besproken zijn. Zoals u ziet is er dus een hoop mogelijk!

 

Project maatwerkmeubels

Bij Hijbeek zijn er ook mogelijkheden tot op maat gemaakte hout meubelen. Hierbij kunt u denken aan allerlei verschillende dingen: een simpele buitenkeuken op maat van uw bbq, een bijzettafel voor in huis, of een grote houten eettafel. Op de foto’s zijn enkele voorbeelden te zien, voor meer informatie kunt u dan ook altijd vrijblijvend contact opnemen via de mail: hijbeek@kpnplanet.nl. Dan staan wij u graag te woord over uw persoonlijke wensen en eventuele mogelijkheden!

 

Project tuinhuis 

Er bestaat ook de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakt tuinhuis te laten plaatsen Op de foto’s ziet u enkele voorbeelden van de bouw van een tuinhuis. En hier geldt natuurlijk ook: de persoonlijke wens staat voorop, en de mogelijkheden hiervan kunnen altijd vrijblijvend besproken worden.


hijbeek

Verbouw
Aanbouw
Opbouw

timmerbedrijf

Kozijnen ( hout en kunststof )
Dakkapellen
Dakramen

b.v.

Timmerwerken
Onderhoud
Renovatie